Onze Bar

Bij Klimzaal Blok streven we er naar een zo groot mogelijk assortiment aan drankjes en snacks te voorzien.

We hebben steeds een erg gevarieerde keuze aan bio-fruitsappen, fair-trade frisdranken en heerlijke versnaperingen in huis en proberen ons bieraanbod ook sterk te laten varieren tussen de bekendere merken, fantastische bio- en speciaalbieren*.

Een overzicht:

Vit Hit is een gezond vitaminewater afkomstig uit Ierland. De vitaminewaters van Vit Hit hebben een laag caloriegehalte, de flesjes van 500ml bevatten slechts 15 tot 35 calorieën. Ze zijn een ‘blend’ van water, vruchtensap en verschillende vitamines.

100% Belgische, natuurlijke energy drink.
Laag in caloriën en suikers en hoog in energie en vitamines

100% Belgische, frisse, biologische sapjes. Steeds gemaakt met lokaal fruit.
Groot assortiment aan heerlijke smaken .

Onze leverancier voor de frisdranken. Via het Biofresh huismerk Isis bieden wij onder andere een heerlijk organisch alternatief aan voor Cola, limonade en Green Ice Tea

Sinds 2018 laat Natuurpunt ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de vereniging en natuurgebied de Hobokense Polder hun eigen bier brouwen: ‘Hobokens Wild’. Straf, wild bier met biologische kruiden in 3 biertypes: fris blond, sterk amber en kruidige tripel.

Per flesje dat verkocht wordt gaat er steeds € 1 integraal naar Natuurpunt Hobokense Polder. Lekker, lokaal en met steun voor het prachtige natuurgebied achter de hoek van Klimzaal Blok.

Sinds 2020 hebben we geregeld ons eigen Blok-bier in het gamma. De eerste lichting – onze Blok IPA – werd zeer goed gesmaakt en proefde naar meer. Steven van Gistgeest brouwt voor ons deze speciale bieren met veel liefde en overgave in zijn eigen wijkbrouwerij. Kleinschalig, zonder poespas, maar steeds met veel smaak!

Heerlijke vegan kookies met verschillende smaakjes.
Perfect om je tijdens je sessie een kleine kick te geven.

Energy bars met verschillende smaken en combinaties. De perfecte snack om voor, tijdens of na je sessie je energiepijl terug de hoogte in te doen schieten.

Natuurlijk kan je buiten deze specialere dranken ook gewoon een heerlijke koffie of thee, een fles water of een andere biersoorten krijgen aan onze bar. Wij proberen constant ons assortiment fris en verrassend te houden en zoeken steeds naar andere heerlijke versnaperingen die binnen ons eigen groene gedachtegoed passen.
Wij streven er naar om ons aanbod zo veel mogelijk te vullen met vegan-, bio- en fairtrade-producten.

* Het nuttigen van alcoholische dranken is enkel toegestaan na je klimsessie.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close