Advanced training

Ben je al vertrokken met boulderen en wil je net een niveau harder kunnen klimmen of zit je al even vast op een bepaald niveau?

De advanced trainingen gaan zich richten op jouw zwakkere punten. Tijdens deze lessenreeks werken we rond specifieke eigenschappen van het boulderen zoals o.a. explosiviteit, coördinatie, maximale kracht in vingers en schouders, lenigheid en mobiliteit.

Ook in deze lessenreeks gaat Raven gedurende 5achtereenvolgende lessen met jou aan de slag.

Raven heeft een goed onderlegde basis vanuit een extensief sportverleden en kinesitherapie dat gepaard gaat met kwalitatief sterke en structureel goed onderbouwde trainingen.

Ook hierbij kan  je na afsluiting van de reeks een persoonlijk trainingsschema aanvragen waarmee je zelfstandig nog eens 4 weken aan de slag kan. Dit schema is optioneel en kost slechts €50

Praktisch:

  • De lessenreeksen starten op aanvraag en de uren waarop de trainingen doorgaan worden in samenspraak met de andere deelnemers bepaald (binnen de openingsuren van de zaal).
  • Kostprijs € 85, exclusief entree en huurschoenen
  • Instapniveau 6B (blauw circuit in Blok) -7+
  • In elke trainingsgroep zitten minimaal 3 personen en maximaal 5 personen, dit om de kwaliteit en persoonlijke aanpak van de trainingen te garanderen.
  • Deelnemers aan deze cursus genieten van een eenmalige korting van 10% bij aankoop van een jaarabonnement.
  • Contacteer ons op trainingen@klimzaalblok.be voor meer info.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close