Introductie tot Boulderen

Ben je nieuw in de sport of wil je kennismaken met boulderen en wil je veilig én onder goede en enthousiaste begeleiding de basic tips en tricks krijgen, dan is dit dé les voor jou.

Routebouwers en trainers Rob of Boris gaan dan met jou aan de slag.

Praktisch:

Iedere laatste maandag van de maand. De eerstvolgende introductie gaat door op maandag 29 augustus van 18u-19u, inschrijven doe je via trainingen@klimzaalblok.be , wel dien je jezelf uiterlijk 10 minuten voor aanvang aan te melden aan de balie.

  • Kostprijs bedraagt slechts € 5, exclusief entree en gebruik van huurschoenen, nadien heb je de rest van de avond nog om zelfstandig verder te klimmen.
  • Sportkledij is aangeraden en waardevolle spullen kunnen wij voor jou in bewaring houden.
  • Extra:
   *Indien deze uren en dagen niet lukken wegens werk of andere verplichtingen, of wil je samen met   collega’s, vrienden of familie een introductieles volgen? Dan zijn introducties op afspraak ook   mogelijk binnen de openingsuren van de zaal en steeds voor minimum 2 personen.
   *Zoekt u een leuke en sportieve activiteit als familie uitstap, vrijgezellen of teambuilding? Dan kunnen wij voor u enkele uren invullen met o.a. Bouldering, yoga of slacklinen.
 • Voor alle info en reservaties mail je best naar trainingen@klimzaalblok.be
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close